Kweekset

Altijd al eens zelf witlof willen kweken?

Dat is nu mogelijk! Ons team van experts heeft een eigen ‘Witlof Kweekset’ ontwikkeld voor consumenten. De LOF. KWEEKSET is voorzien van een kweekinstructie waardoor jij op gemakkelijke wijze zelf je verse witlof kan laten groeien in het donker! Het enige wat je nodig hebt is een koele plek (14 – 18°C) en wat water.

Tevens leuk om als cadeau of relatiegeschenk weg te geven!

Herbruikbaar

De LOF. KWEEKSET is zo ontworpen dat je hem meerdere keren kunt gebruiken. Hiervoor zijn enkel nieuwe witlofwortelen nodig welke te bestellen zijn via onze webshop.

Over de Wortels

De witlofwortelen in de LOF. KWEEKSET komen rechtstreeks van de kweker en zijn geteeld in de vruchtbare poldergrond van de Noordoostpolder: in het hart van het Nederlandse witlofgebied. Ruim 2/3 van de totale Nederlandse productie van witlofwortelen groeit in de Noordoostpolder. De vruchtbare poldergrond is in combinatie met het klimaat uitermate geschikt voor de teelt van de witlof- en roodlofwortelen.

Over de Witlof

Witlof is gezond product. Het is rijk aan foliumzuur, mineralen als kalium (bekend om zijn vochtafdrijvende werking) en vitaminen zoals B1 en C. Foliumzuur heeft een gunstig effect op de maag- en darmflora en bevordert een gezonde en ‘vrolijke’ zwangerschap.

Bezorgen of afhalen?

Het is ook mogelijk om de bestelde artikelen bij ons af te halen. Alle bestellingen die op donderdag voor 17.00 uur bij ons binnenkomen kunnen op vrijdag tussen 8 en 12 uur worden opgehaald. Let op dat U bij het betalen kiest voor afhalen!
Bestellingen die later binnenkomen worden doorgeschoven naar de eerst volgende vrijdag.